top of page

Saidax

Saidax

Aïda López/Saidax és una jove cantautora de 19 anys de Piera (Barcelona) que amb només 6 anys ja mostrava un talent inusual per la música i per inventar-se cançons.

Tanmateix, després d’uns anys d’estudiar cant modern i piano a l’escola del poble, va participar amb 16 anys en el Campus Rock, al costat de joves talents de tota Catalunya i professors com Jimmy Piñol (Lax “n” Busto) Toni Xuclà i Joan-Pau Chaves.

Precisament és en aquest mateix campus on compon una de les seves primeres cançons que criden l’atenció a les xarxes “Catch My Breath” i es converteix en una de les guanyadores del concurs Campus-Autor.

El disc debut de Saidax s’anomena “No Tears“, i és un treball de pop-folk que conté 9 cançons pròpies i en anglès, una versió d’un tema de John Denver i un bonus track en català.

Sorprèn el seu enorme talent compositiu i interpretatiu donada la seva joventut. I crida molt l’atenció la seva veu cristal·lina, potent i molt personal que normalment acompanya amb el seu piano o Ukelele.
El 2017 a més de treure el seu primer disc, també va ser escollida per participar al disc de la marató de tv3 amb la cançó “Quan t’enyoro”.

Saidax és una artista de present i sobretot amb un gran futur.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
8425845925783-1024x1024.jpeg
Quan t'enyoro (feat. Saltors)
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

Saidax

Saidax
Search video...
SAIDAX - I'm not (Video Oficial)

SAIDAX - I'm not (Video Oficial)

04:09
Play Video
Saidax i Saltors - Quan t'enyoro (Tarda Oberta TV3)

Saidax i Saltors - Quan t'enyoro (Tarda Oberta TV3)

03:24
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page