top of page

Sobre Delirics

Delirics > El segell

A principis de 2017, l’equip de Picap, es va decidir a crear un nou segell musical amb el nom de “Delirics” fent una clara aposta pels artistes emergents del país. L’objectiu és poder editar aquelles produccions que, tot i ser de gran qualitat artística, no tenen perquè ser la tendència musical del moment.
 
“El segell Delirics neix de la necessitat de crear una nova marca per poder treballar els nous talents, especialitzant-se en els nous gèneres com l’urbà a més de totes les seves variants-  així com del pop més innovador i fresc, l’electrònica més actual i els ritmes més experimentals”
 
Donem suport als artistes emergents del país, respectant l’expressió lingüística de cada un d’ells. Volem, busquem i ens esforcem perquè les propostes siguin diferents, creatives, sorprenents, de qualitat i cercant sempre el punt diferencial.

“Ens apassiona la música, comunicar i enredar-nos amb projectes nous, especials i arriscats per fer-los créixer.”
 
Treballem d’una manera molt propera amb els nostres artistes, destacant el contacte humà, el respecte i el know how del món discogràfic de la mà del seu director, l’Albert López, i tot un equip jove alhora que molt professional i experimentat.
 
Delirics compta ja amb el catàleg de música urbana més important del país amb artistes com Flashy Ice Cream, 31 FAM o P.A.W.N. Gang. També amb les propostes que marcaran la pauta del que s’escoltarà en els propers anys com és el cas dels Sexenni, la Scorpio, Lluc, Xicu, Iglú, Las Bajas Pasiones, Neisha, Cloe, Cactus, d’entre molts altres que descobriràs al nostre web.
 
“Entre les nostres propostes pots trobar qualsevol estil musical com el trap, el drill, el hip-hop, l’indie, el pop, l’electrònica, el reggaeton... no tenim manies, ni límits”

 
Editar amb Delirics és fer-ho amb una marca reconeguda i de renom, respectada, que treballa les seves produccions bis a bis amb l’artista per tal que el producte final sigui de la màxima qualitat i arribi allà on volem.
 


Actualment és un segell de referència per la gent jove i pels mitjans de comunicació. 
 
Al 2023 va néixer una nova marca- “Illa Delirics”- amb seu a Eivissa per donar suport als artistes més nous i actuals de les Balears com per exemple: Púniks, Karlus, Xisk, Namodelarose, Slim Samurai, Pache i un llarg etcètera. 
 
Aquest any 2024 estem obrint una nova línia musical especialitzada en Rap on ja comptem amb un roster més que interessant amb artistes com: El Santo (Falsalarma), Lil Aiden, Ose Him, Yereh Yebadi o Crime. 
 
Seguim i seguirem treballant a la recerca de tot allò nou que encara ningú ha escoltat i que estàs esperant.

imatge_segell_delirics-1024x683.jpeg
Equip
ALBERT.jpeg

Albert López

Direcció General & A&R

albert@delirics.cat

ERNEST (1).jpeg

Ernest Argelés

Marketing / Digital / Editorial / Internacional

ernest@delirics.cat

MARIA (1).jpeg

Maria López

Promoció & Comunicació

promocio@picap.cat

PERE (1).jpeg

Pere Pastor

Administració i Legal

administracio@picap.cat

DANI_BN.jpg

Dani Zilberstein

victor-bn.jpeg

Víctor de la Torre

MAD (1).jpeg

Sergi Madriles (DaMad)

Productor Estudi de Música

hola@delirics.cat

Toni-bn.jpeg

Toni Pla

A&R

Illa Delirics

illadelirics@delirics.cat

bottom of page