top of page

Jarps

Jarps

Els mataronins Jorge Agustí i Roger Palomer són JARPS, un jove tándem que no ha parat de perseguir el seu somni. Ara fa poc que van tornar de la seva aventura a Londres, sense ajudes externes, sense feina fixe, només els instruments i tota la il·lusió del món.

Van haver de buscar-se la vida, recórrer els carrers tocant, al metro i finalment aconseguir que els locals de la ciutat els obrissin les portes per tocar en directe.

Va ser un viatge difícil, amb moments durs, però també amb unes vivències i experiències d’on neix “Barcelona” (Delirics 2018), el seu disc debut oficial.

«Vam marxar de casa amb una mà al davant i l’altra al darrere cap a Londres per perseguir un somni, i la nostra sorpresa va ser que ens hi vam quedar dos anys».
El disc compta amb 13 cançons influenciades per la seva vivència a la capital anglesa i tot el que això comporta.

El disc s’obre amb el single “Everybody Shines” i que també té el seu videoclip.
Un videoclip que és una sàtira del que ells van haver de fer i patir les primeres setmanes de la seva estància a Londres. «Els començaments no van ser fàcils, però finalment vam aconseguir tenir força concerts i era molt gratificant veure a la gent d’allà impressionats amb el que fèiem!»

És força evident al sentir la seva música l’amor i respecte cap al rock i pop clàssic dels anys seixanta, setanta, pero JARPS també veu de les fonts contemporànies. Bandes com ara Coldplay, Flyte, The Lemon Twigs, The Lumineers, John Mayer, entre d’altres.
Sorprèn que “Barcelona” sigui un disc de debut. Us recomanen que no perdeu l’oportunitat d’escoltar-los… Listen to JARPS!

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

RECORD LABEL

MARKETING / DIGITAL

ALBUMS
8425845925783-1024x1024.jpeg
4HIVERNS – Decimals
ÀLBUMS
VIDEOS

Jarps

Jarps
Search video...
JARPS - Everybody shines (Video Oficial)

JARPS - Everybody shines (Video Oficial)

03:32
Play Video
VIDEOS
IMAGES
FOTOS
bottom of page