top of page

Yereh Yebadi

Yereh Yebadi

Yereh Yebadi és un jove MC barceloní de només 16 anys, nascut al Vallès Occidental. El seu amor pel rap des de molt petit, component i cantant les seves pròpies lletres des dels deu anys, fa que el 2021 un dels seus vídeos arribi a les mans de Rubén Cervantes, soci executor des dels inicis, qui decideix enviar el vídeo a C. Terrible, qui després d’escoltar-lo, grava una col·laboració amb ell i Rubén Cervantes (Real Chaska). 2021 va ser l’any dels seus inicis, on va començar a publicar música en solitari amb temes com ‘Donde Siempre’ i ‘Black & Red’, aquest últim va arribar fins als Estats Units amb el seu vídeo, que es va emetre al programa ‘AndYouDontStop!’, conduït per Chuck D.
Per acabar el 2021 com bé mereixia, Yereh Yebadi va rebre el Premi Rookie de l’Any als I Am Rap Awards. Des d’aleshores, només ha fet que créixer. L’any 2022 va arribar a compartir escenari amb Dollar Selmouni a la Sala Bikini de Barcelona. També va guanyar el concurs ’16 Barras’, on va competir en diferents rondes amb 100 MC’s de tota Espanya. Seguidament, va publicar el seu primer treball complet: ‘SPUD WEBB’, produït per Johnson Beatz.

Ara, es troba creant nova música i és per això que inicia un nou rumb de la mà d’un dels segells referents en música urbana a Catalunya: Delirics. Ho fa presentant el seu primer tema ‘NCNS’, un tall amb aire fresc i una tornada enganxifosa, on sense perdre la seva essència, flueix narrant una història de superació amb l’objectiu de sortir “metafòricament” del barri i prosperar a base de treball en un entorn on no sempre la vida ha estat fàcil, i on la música, és el salvavides per a molts nois de la seva generació.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

Yereh Yebadi

Yereh Yebadi
Search video...
YEREH YEBADI - NCNS

YEREH YEBADI - NCNS

02:37
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page