top of page

UMUS

UMUS

UMUS; és un cantant i compositor barceloní que ha passat per alguns dels festivals més grans del país compartint escenari amb artistes com Bad Bunny, Karol G i Daddy Yankee entre altres.

En Sergi Granados criat al barri de Sant Andreu del Palomar (Barcelona), es defineix per la seva versatilitat d’estils i les seves temàtiques pop. Amant de la moda, les ulleres de sol i les sneakers, té com a objectiu ser un dels referents dins l’escena urbana estatal i llatina.

Amant del ball i de la música, en Sergi va créixer escoltant a artistes diversos com Justin Timberlake, Daddy Yankee, Ryan Leslie o Drake. Segurament és aquí que es va confeccionar la seva adaptabilitat per dominar diferents ritmes, estils i registres musicals.

Al 2017 coincideix i comença a treballar amb l’Álvaro J.A.Varen, productor i DJ resident del Pacha Barcelona.

És al formar-se aquest tàndem que el projecte UMUS troba el seu so definitiu. La fusió perfecte entre el sons i melodies pop més comercials amb la cultura urbana més actual.

A partir d’aquest moment és quan produeixen temes com Dile (2018) sonant als clubs més grans i populars de la ciutat i entrant a les ràdios més comercials i importants del país. I més tard Soltero (2018) col·locant aquest segon single com a himne oficial de l’after-party del Reggaeton Beach Festival 2018.

Ara UMUS fa un pas endavant a la seva carrera i signa pel segell Delirics amb l’idea de portar el seu Urban pop a les ràdio formules, clubs, festes i playlists més destacades, més populars i actuals. En definitiva… que tothom el tingui dins la seva llista de reproducció.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
8425845925783-1024x1024.jpeg
Loca por tirarme (feat. J.A Varen)
8425845925783-1024x1024.jpeg
No siento na'
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

UMUS

UMUS
Search video...
No Siento Na'

No Siento Na'

03:43
Play Video
Loca por Tirarme

Loca por Tirarme

02:53
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page