top of page

Nou single de Toni Taboo (Las Bajas Pasiones) feat. Oli (La Clika Pika) & Nept1 “Dame la mano”Toni Taboo, músic, productor i beatmaker que ja s’ha fet un nom dins el món de la música urbana i electrònica per treballar amb diversos grups del sector de l’urban LGTBIQ+ com La Clica Pika, Tribade i Las Bajas Pasiones, entre d’altres, s’ajunta amb dos grans de l’escena catalana: Oli, ex membre de La Clica Pika, artista de rap i ballarina de Barcelona, i amb Nept1, cantant que ja s’ha fet un nom dins la industria musical de Catalunya pel seu estil tan característic.


Tots tres presenten ‘Dame la mano’, un tema que parla de trencar amb tot allò que ens encadena i de fer-ho juntes. Parla de compartir l’art i de deixar el verí de l’ego i de la competitivitat. D’arribar on sigui, però sempre de la mà.


Aquesta cançó suposa un primer avançament d’un EP de quatre temes, on Toni Taboo ha creat ritmes i melodies diverses que passen per molts estils, però sempre amb l’electrònica com a protagonista. Oli i Nept1 posen veu i paraula a aquest ‘Dame la mano’, tema que també ve acompanyat d’un videoclip realitzat per Grisis, on es mostra amb naturalitat i frescor l’essència d’aquest pròxim treball.Comentários


bottom of page