top of page

Nou single de Lil Aiden ‘RUN’


Lil Aiden 'RUN'

Lil Aiden, nascuda a Sabadell, obre pas a la seva cara més íntima tornant al rap d’una manera eclèctica, però amb una notable influència de l’Old School. Amb referents com CurrencyMac MillerRafael Lechowsky o Little Simz, busca sempre sons que s’ajustin al sentiment de la situació que narra. A vegades molt explícita i a vegades molt metafòrica, però sempre intensa; i amb inputs molt variats i amb molt a dir, Lil Aiden presenta la seva faceta més crua i pura.


SUBNRMAL’ va ser la seva carta de presentació, que ens va permetre endinsar-nos en una Lil Aiden que ningú abans coneixia. Un debat entre qui fa música de cor, i qui la fa per construir-se una identitat. Seguidament, ens va presentar ‘CUCAS’, un rap que narra la part més inestable i fosca de la personalitat. Amb el tercer avançament que va sortir fa unes setmanes, ‘Maliko’, Lil Aiden ens recordava l’estat d’eutímia en el qual l’artista sempre voldria estar: una expressió de la neutralitat emocional que permet no magnificar tot allò bo, ni tot allò dolent. 


Ara, l’artista sabadellenca segueix obrint-se en canal amb un nou senzill: ‘RUN’. Aquest rap representa aquell moment de la vida que pot tenir qualsevol nen de barri en el qual tot t’és igual, fins i tot, delinquir, per tal d’emprendre el camí de la llibertat i passar-ho bé. ‘RUN’ és un recordatori d’allò que Lil Aiden ha estat i on no vol tornar-hi. 


Escolta ja ‘RUN’, el nou avançament de la rapera Lil Aiden, una de les MC’s amb més flow i projecció del panorama!





bottom of page