top of page

Nou single de Kovitch feat. Yaron Hurter Weida & Pau Escutia “Antes de los 30”Kovitch és un cantant i lletrista procedent del Vallès Occidental (Barcelona). Va començar a escriure lletres de rap amb només catorze anys, i des de llavors ha fundat diverses formacions amb les quals ha publicat nombroses referències, entre elles Homes Llúdriga. La més recent és un EP de cinc cançons anomenat ‘Flâneur(2021), que ha estat presentat en directe aconseguint diversos ‘sold outs’. El cantant de rap ja acumula més de 160.000 reproduccions a les plataformes musicals i de fet, amb ‘Ma Danse’, un dels seus temes, va ser semifinalista als Premis MIN 2021.

L’estil del raper recull l’herència del hip hop més melòdic i de l’R&B, bevent de l’escena nord-americana, nacional i francesa. Les seves lletres, que barregen català, castellà i francès, són reivindicatives, amb valors i vivències personals.


L’MC vallesà ha col·laborat amb artistes com Valtonyc, Lágrimas de Sangre, Sombra Alor, DJ Plan B (LCDM) o Erick Hervé, entre molts d’altres. Va ser un dels impulsors del primer recopilatori de rap en català, ‘Rap de la Terra Vol. 1’ (2018), i ha realitzat un bon grapat de concerts fins el dia d’avui.


Després d’un any en silenci, Kovitch torna i inicia una nova etapa amb el segell Delirics, amb el qual va publicar el primer senzill avançament, ‘Les millors coses’, del seu nou treball que està per arribar: ‘Simplifica’.


Ara presenta un nou tema que formarà part del seu nou disc: ‘Antes de los 30’. Cançó que ve acompanyada d’un videoclip, dirigit pel Pol Fuentes. A la lletra, l’artista dibuixa una caricatura d’allò que se suposa que s’ha d’haver viscut abans de complir trenta anys, segons els cànons establerts socialment. El raper aprofita per retre homenatge a la seva generació, nascuda als anys noranta, citant alguns referents i llocs comuns de la infància d’aquesta dècada. Tira una mica de nostàlgia, convidant a conservar aquell nen o nena interior que només vol jugar.


La instrumental, amb un bombo a negres propi de la música electrònica, està produïda per Yaron Hurter Weida i Pau Escutia, així com la resta del treball, qui també s’han encarregat de la mescla. El màster és obra del Mad.


No et perdis a Kovitch, un dels impulsors i pioners del rap en català, que torna per mostrar la seva faceta més reivindicativa i pura!
Opmerkingen


bottom of page