top of page

Nou single d’Uri Santafé & Lamliki “Flores”L’Uri Santafé i Lamliki són dos artistes que, tot i venir d’estils i països diferents, quan es tracta de música, es complementen a la perfecció. Quan un composa i l’altre produeix, parlen el mateix idioma.


L’Uri Santafé escriu amb un estil introspectiu molt íntim i personal on es nota que busca tocar la fibra. Fa temps que va deixar enrere el Hip Hop més clàssic per embarcar-se en una clara tendència experimental i en noves sonoritats, la qual cosa es veu reflectida en el projecte Beatneeks, banda liderada per l’Uri Santafé i amb la qual han guanyat diversos concursos del territori com l’Engresca’t i el Maresmusic; com també, han quedat finalistes en altres concursos estatals com Alcalá Suena o Emergentes de Zamora.


Lamliki és beatmaker, productor i també reconegut DJ de llocs tan importants com Pacha, Café del Mar, La Terrrazza de Barcelona, Union Club de Londres o el Minimal Bar de Berlín, entre d’altres.


Després de presentar plegats ‘Torna-ho a fer’, la nova cançó amb vibrapositiva que suposa un avançament del seu primer EP, ara surt a la llum un segon tema que reacciona contra la masculinitat fràgil i abandera la virtut de mostrar-se vulnerable: ‘Flores’. Aquest senzill és molt especial perquè té una lletra molt personal i a més, l’han sabut portar al seu estil amb sons urbans.

Flores’ és el cor de ‘Vulnerable’, treball amb el qual s’estrenen aquest any el duet de l’Uri Santafé i Lamliki amb Delirics. No et perdis el seu debut!
Comments


bottom of page