top of page

Ose Him

Ose Him

Ose (Ose Him) és considerat un dels referents del Hip Hop nacional, no únicament pel seu rap, sinó que també compta amb una dilatada carrera i reputació en el grafiti. Més d’una dècada de treballs donen forma a la història d’aquest MC i escriptor de grafiti de l’Old School espanyola.

A finals dels noranta, apareix el seu primer treball en solitari ‘Pese a quién le pese...’, després de col·laborar a l’àlbum de Frank T: ‘Los pájaros...’. Des d’aleshores, Ose no ha parat de publicar diverses referències que han marcat un abans i un després en la història del rap espanyol. La firma d’Ose apareix també a col·laboracions amb els més grans de l’escena del rap en espanyol com Frank T, SFDK, Kase.O, Chojin, Morodo i Falsalarma, entre altres. Des de 2014, l’artista català ha estat viatjant i vivint diversos mesos a Amèrica Llatina, on ha tingut l’oportunitat de conèixer les diverses escenes musicals d’Uruguai, Argentina, Xile, Bolívia, Perú i l’Equador; la qual cosa li ha permès col·laborar amb grans representants de l’escena d’altres països com Brillante (Argentina), Rafomagia (Perú) i Muntantestyle (Xile), entre molts altres.

Ha realitzat gires per Espanya i Amèrica Llatina que l’han portat a les principals sales i festivals com Hipnotik (Barcelona), Buenos Aires extremo i el Centro Universitario de la Prisión de Devoto (Argentina), Festival Calle Calle i Planeta Rock (Xile), etc. Ha compartit cartell i escenari amb una gran quantitat d’artistes de renom com SFDK, Violadores del Verso i Nach, entre d’altres. També, ha estat jurat i presentador de “batallas de gallos” com la Red Bull o Hipnotik; com també ha impartit tallers i conferències sobre grafiti i la història i els valors del Hip Hop.

Aquests últims anys, Ose s’ha dedicat a recórrer la geografia espanyola amb una adaptació poètica de les seves cançons en format Slam i Acapella tocant els cors dels seus oients com sempre ho ha fet. Escoltar a Ose sempre convida a reflexionar sobre nosaltres mateixos i el context en el qual l’ésser humà neix, creix i es desenvolupa.

BIOGRAFIA
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

Ose Him

Ose Him
Search video...
Osehim y Cris Shiray - 14. LLUVIA ÁCIDA Ft. Abranfuego

Osehim y Cris Shiray - 14. LLUVIA ÁCIDA Ft. Abranfuego

03:34
Play Video
Osehim y Cris Shiray - 13. RÉPLICAS

Osehim y Cris Shiray - 13. RÉPLICAS

03:45
Play Video
Osehim y Cris Shiray - 10. TORMENTA

Osehim y Cris Shiray - 10. TORMENTA

04:34
Play Video
Osehim y Cris Shiray - 4. LA FORMACIÓN

Osehim y Cris Shiray - 4. LA FORMACIÓN

04:23
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page