top of page

Mostassa

Mostassa

Mostassa és un grup de rock/pop en català sorgit de casualitats, trobades accidentals a bars i fers i desfers de bandes musicals. La formació comença a treballar l’octubre de 2015, fent la música que més els agrada.

Cal insistir que neix combinant les composicions melòdiques de l’Eduard Fernàndez, guitarra, amb el caràcter i l’actitud de la veu del Guillem Gené (Els cecs d’Esterri, William Taylor & Co).

“Mostassa”, l’EP debut de la banda, va veure la llum la primavera de 2016. Un EP de tres cançons i tota una declaració d’intencions. Les influències del grup estan patents, però es respira una identitat musical pròpia i amb personalitat.

Els primers temes ja suposen un trampolí pel grup. Aconsegueixen fer-se un forat als concerts de la nit de Sant Joan a Valls, compartint escenari amb Smoking Souls, Dr. Calypso i la Gran Pegatina. La tardor del 2016 i només amb un any de trajectòria, el grup es presenta i guanya el concurs musical D.O TGN.

Amb el seu primer disc, ‘El que vam ser’ a punt de veure la llum, mostassa ha guanyat també el concurs de la xarxa de televisions locals TAC12, amb la cançó ‘El Sol’, i es proclama guanyador a l’edició del Reussona 2017.

Musicalment, aporten una sonoritat poc explorada en el panorama català. Una selecció de temes originals i de qualitat, sense tabús estilístics, amb aires a Radiohead
Amb melodies riques i tenses com a ‘NO’. D’altres com “Ras i curt” o “Records” que poden recordar a bandes com Muse i altres cançons amb una instrumentació més acústica com ‘Sempre Feliç’.

Les lletres sinceres i cuidades ens expliquen també una gran varietat d’històries, parlant amb una poesia clara i directa de victòria, de derrota, d’esperança i de desesperació.

BIOGRAFIA
facebook.png
twitter.png
instagram.png
spotify.png
youtube.png
CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT

SEGELL

MARKETING / DIGITAL

ÀLBUMS
ÀLBUMS
VIDEOS
VÍDEOS

Mostassa

Mostassa
Search video...
MOSTASSA - Cadenes (Video Oficial)

MOSTASSA - Cadenes (Video Oficial)

03:19
Play Video
MOSTASSA - Records (Video Oficial)

MOSTASSA - Records (Video Oficial)

04:02
Play Video
FOTOS
IMATGES
bottom of page