top of page

Yereh Yebadi presenta ‘TERCERA GENERACIÓN’


Yereh Yebadi ‘TERCERA GENERACIÓN’

Yereh Yebadi, un jove MC barceloní de 17 anys nascut al Vallés Occidental, que va començar a compondre i cantar rap des dels deu anys. El 2021, va llançar els seus primers temes en solitari, com 'Donde Siempre' i 'Black & Red'. El vídeo d'aquest darrer va arribar fins als Estats Units i es va emetre al programa 'AndYouDontStop!', conduït per Chuck D. Aquell mateix any, va rebre el Premi Rookie de l'Any en els I Am Rap Awards. El 2022, va compartir escenari amb Dollar Selmouni a la Sala Bikini de Barcelona, va guanyar el concurs '16 Barras' i va llançar el seu primer treball complet, 'SPUD WEBB', produït per Johnson Beatz.


Yereh Yebadi continua creant nova música i ha iniciat un nou rumb de la mà d'un dels segells referents de la música urbana a Catalunya: Delirics. Fa uns mesos llançava ‘NCNS’, seguidament va arribar ‘PONLE UN 0+’, un tema en el qual Yereh Yebadi valora la vida artística dels joves i defensa el seu estil de vida, destacant els sacrificis i moments perduts per la música a canvi de creixement i prosperitat.Ara, Yereh Yebadi presenta ‘TERCERA GENERACIÓN’, un tema que aborda la realitat de molts joves que, sent descendents d'africans, sud-americans, asiàtics, o de molts altres llocs, són ja la tercera generació a Espanya. En aquesta cançó, Yereh Yebadi explica l'experiència de ser nets d'aquells immigrants que van arribar a la recerca d'un futur millor i com, malgrat haver-se integrat plenament en la societat espanyola, no obliden les seves arrels. En aquesta cançó, l'artista ret homenatge a la diversitat cultural i a la importància de mantenir viva la memòria i el llegat dels seus avantpassats.


Yereh Yebadi desplega el seu estil únic en ‘TERCERA GENERACIÓN’, oferint versos profunds i potents, demostrant una vegada més que el seu talent i creativitat no coneixen fronteres!

Comments


bottom of page