top of page

Nou single de Yereh Yebadi, 'PONLE UN 0+’


Yereh Yebadi és un jove MC barceloní de només 17 anys, nascut al Vallès Occidental. El seu amor pel rap des de molt petit, component i cantant les seves pròpies lletres des dels deu anys. 2021 va ser l’any dels seus inicis, on va començar a publicar música en solitari amb temes com ‘Donde Siempre’ i ‘Black & Red’, aquest últim va arribar fins als Estats Units amb el seu vídeo, que es va emetre al programa ‘AndYouDontStop!’, conduït per Chuck D.Per acabar el 2021 com bé mereixia, Yereh Yebadi va rebre el Premi Rookie de l’Any als I Am Rap Awards. Des d’aleshores, només ha fet que créixer. L’any 2022 va arribar a compartir escenari amb Dollar Selmouni a la Sala Bikini de Barcelona. També va guanyar el concurs ’16 Barras’, on va competir en diferents rondes amb 100 MC’s de tota Espanya. Seguidament, va publicar el seu primer treball complet: ‘SPUD WEBB’, produït per Johnson Beatz.


Ara, es troba creant nova música i és per això que ja ha iniciat un nou rumb de la mà d’un dels segells referents en música urbana a Catalunya: Delirics. Ho ha fet presentant el seu primer tema ‘NCNS’, un tall amb aire fresc i una tornada enganxifosa, on sense perdre la seva essència, flueix narrant una història de superació amb l’objectiu de sortir “metafòricament” del barri i prosperar a base de treball en un entorn on no sempre la vida ha estat fàcil, i on la música, és el salvavides per a molts nois de la seva generació.


Yereh Yebadi, 'PONLE UN 0+’

Després d’aquest primer senzill, ens presenta ‘PONLE UN 0+’, un tema que parla de donar-li valor a l’artista dins d’una societat impregnada per infravalorar la vida artística dels joves. En aquest tema, Yereh Yebadi defensa el seu estil de vida, els sacrificis que ha de fer i tots els moments que es perd per la música -mentre que altres joves gaudeixen- només a canvi de prosperar i créixer. 


Yereh Yebadi flueix amb contundència al ritme de ‘PONLE UN 0+’, rapejant barres fresques i intel·ligents, una cosa que ja ve caracteritzant a aquest jove artista que sembla no tenir límits ni sostre!

Comentarios


bottom of page