top of page

Nou single de Yereh Yebadi ‘NCNS’


Yereh Yebadi NCNS

Yereh Yebadi és un jove MC barceloní de només 17 anys, nascut al Vallès Occidental. El seu amor pel rap des de molt petit, component i cantant les seves pròpies lletres des dels deu anys, fa que el 2021 un dels seus vídeos arribi a les mans de Rubén Cervantes, soci executor des dels inicis, qui decideix enviar el vídeo a C. Terrible, qui després d’escoltar-lo, grava una col·laboració amb ell i Rubén Cervantes (Real Chaska). 2021 va ser l’any dels seus inicis, on va començar a publicar música en solitari amb temes com ‘Donde Siempre’ i ‘Black & Red’, aquest últim va arribar fins als Estats Units amb el seu vídeo, que es va emetre al programa ‘AndYouDontStop!’, conduït per Chuck D.


Per acabar el 2021 com bé mereixia, Yereh Yebadi va rebre el Premi Rookie de l’Any als I Am Rap Awards. Des d’aleshores, només ha fet que créixer. L’any 2022 va arribar a compartir escenari amb Dollar Selmouni a la Sala Bikinide Barcelona. També va guanyar el concurs ’16 Barras’, on va competir en diferents rondes amb 100 MC’s de tota Espanya. Seguidament, va publicar el seu primer treball complet: ‘SPUD WEBB’, produït per Johnson Beatz.





Ara, es troba creant nova música i és per això que inicia un nou rumb de la mà d’un dels segells referents en música urbana a Catalunya: Delirics. Ho fa presentant el seu primer tema ‘NCNS’, un tall amb aire fresc i una tornada enganxifosa, on sense perdre la seva essència, flueix narrant una història de superació amb l’objectiu de sortir “metafòricament” del barri i prosperar a base de treball en un entorn on no sempre la vida ha estat fàcil, i on la música, és el salvavides per a molts nois de la seva generació.


Yereh Yebadi flueix amb contundència al ritme de ‘NCNS’, rapejant barres fresques i intel·ligents, una cosa que ja ve caracteritzant a aquest jove artista que sembla no tenir límits ni sostre!

bottom of page