top of page

Nou single de Xisk, ‘Càmera lenta’


Xisk - Càmera lenta

Amb arrels a Mallorca, Xisk és la promesa del pop electrònic de les Balears. Ja se l’ha pogut veure actuar en festivals i festes destacades de les illes i en breu començarà a conquistar Catalunya. Destil·la riquesa cultural a través de la seva música, creant una connexió emotiva amb els seus oients. Explora les profunditats dels sentiments des d’una perspectiva feminista, oferint una visió única per comprendre allò que impulsa i mou les nostres ànimes. Amb una habilitat excepcional per traduir les emocions en melodies a través de la producció i inspirada per estils com el pop electrònic, Xisk convida a tothom qui l’escolta a una experiència sonora que va més enllà de la simple audició, explorant les complexitats de la motivació i el moviment interior.


Aquest 2024, la cantant mallorquina ha emprès un nou camí de la mà del segell Delirics, amb qui ja ha presentat un primer avançament del seu àlbum de debut amb ‘Sinceritat’, un tema pop electrònic i de Drum and Bass, que parla de la lluita contra la distància. 


Ara, Xisk ens presenta ‘Càmera Lenta’. Qui no ha volgut mai parar el temps? Amb referents com Rusowsky o Dua Lipa, la cantant ens apropa a tots aquells moments que s’haurien de poder reviure amb tan sols un clic i poder quedar-s’hi en un bucle constant. 


‘Càmera Lenta’ són aquells records que volem guardar dins la memòria com si fos una foto analògica i que ja portem dins del cor. 

Comments


bottom of page