top of page

Nou single de Toni, 'He soñado’


El cantant i compositor toni, conegut en la indústria musical com a Slim Samurai, arriba des d’Eivissa amb nova música que et transporta a un paratge de tranquil·litat que sempre l’ha caracteritzat; la calma que en algun moment del dia, sempre necessitem. 


La seva identitat sonora ja forma part del nexe urbà des de fa més d’una dècada, col·laborant amb artistes de la talla de Cruz Cafuné, Cecilio G, Chill Chicos i Las Bajas Pasiones, entre d’altres. Cantant, gravant cançons i dirigint videoclips per tota l’escena underground, ha esdevingut un artista fonamental dins del panorama. 


TONI, SLIM SAMURAI ‘HE SOÑADO’

Ara, presenta ‘He soñado’, una cançó de Slim Samurai que obre pas a la seva nova etapa sota el nom de toni. En ella, es parla sobre els somnis del mateix artista i com imagina que serà la vida de la seva gent més propera. Inspirat en artistes com Xavibo i Recycled J, entre d’altres, i amb un estil Hip Hop alternatiu, una instrumental de rap i tocs contemporanis produïts per Pache, toni ens obre les portes del seu món acompanyat de la seva gent més íntima amb aquest homenatge cap a les persones que estima. 


Escolta ja ‘He soñado’, el tema que parla de tota aquella gent que acompanya a toni en el seu camí, que és la vida!













Comments


bottom of page