top of page

Nou single de Aion ‘Tu qui ets?


Aion presenta ‘Tu qui ets?

Aion és la culminació de molts anys de relació amb la música, des de la clàssica fins l’electrònica. Gil Codina –artísticament conegut com a Aion- es va iniciar en el món de la música amb només sis anys. Graduat en Musicologia per la UAB i amb estudis de saxo, també forma part de diversos projectes que l’han portat a girar per tota Catalunya, França i Holanda, trepitjant escenaris de renom com la Sala Apolo, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de La Mercè de Barcelona, la Telecogresca i el Jamboree, entre d’altres. 

 

Amb lletres cuidades, poètiques i d’altres quotidianes, Aion busca connectar amb un públic jove de manera directa i sense filtres. El seu viatge artístic pretén tractar temes del dia a dia com els amics, la festa, el desengany, l’amor romàntic... Aion ens explica totes aquestes històries des del Hip Hop més clàssic fins al pop més lleuger, passant pel Trap, R&B amb tocs de Soul i Funk. Les produccions, totes pròpies de l’artista, són fresques i atrevides, sempre amb l’ànim d’explorar i experimentar noves textures. 

 

Amb un disc a punt de caramel, Aion ja ens ha avançat alguns senzills com Palmera caribeña’, el seu debut; No voy a volver’ i el tema nadalenc i d’enyorança Tan lluny’, on vèiem un Aion obert en canal fent referència a tota aquella gent que no podem veure en dates tan assenyalades. 





Ara, Aion presenta Tu qui ets?’, un nou avançament del seu àlbum de debut en solitari. Un tema divertit, picaresc i irònic, que busca presumir del mateix artista i la seva capacitat a l’hora d’escriure i compondre. Aion, amb una lletra provocadora i punyent, dona voltes a la idea d’auto-preguntar-se Tu qui ets?’, deixant entendre -entre línies i amb ironia- que no hi ha cap altre artista tan bo i amb tanta classe com ell. Tu qui ets?’ és un egotrip de tota la vida, vestit amb una producció moderna, actual i urbana, on el reggaeton és l’ingredient clau. Agressiu, estrident, dur i potent és el paisatge sonor que Aion ha decidit construir per treure pit i proclamar als quatre vents que ha arribat per quedar-s’hi i que té moltes coses a dir dins del panorama musical català. 

Escolta ja Tu qui ets?’, un dels millors “reggaetons” en català dels últims anys!

bottom of page