top of page

Nou single de Aion ‘SUITE’


AION 'SUITE'

Aion és la culminació de molts anys de relació amb la música, des de la clàssica fins l’electrònica. Gil Codina –artísticament conegut com a Aion- es va iniciar en el món de la música amb només sis anys. Graduat en Musicologia per la UAB i amb estudis de saxo, també forma part de diversos projectes que l’han portat a girar per tota Catalunya, França i Holanda, trepitjant escenaris de renom com la Sala Apolo, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de La Mercè de Barcelona, la Telecogresca i el Jamboree, entre d’altres.


Amb un disc a punt de caramel, Aion ja ens ha avançat alguns senzills del seu àlbum de debut com el tema nadalenc i d’enyorança ‘Tan lluny’, on vèiem un Aion obert en canal fent referència a tota aquella gent que no podem veure en dates tan assenyalades. O bé, el recent ‘Tu qui ets?’, que va publicar fa unes setmanes i que, amb una lletra provocadora i punyent, dona voltes a la idea d’auto-preguntar-se ‘Tu qui ets?’, deixant entendre -entre línies i amb ironia- que no hi ha cap altre artista tan bo i amb tanta classe com ell; un egotrip de tota la vida, vestit amb una producció moderna, actual i urbana, on el reggaeton és l’ingredient clau.





Ara, Aion ens presenta un tercer avançament amb ‘SUITE’. Un senzill que narra la història de dues persones que, de sobte, s’enamoren intensament enmig d’una festa. Un tema ensucrat, sincer i trapella que ens mostra en primera persona aquella sensació tan dolça dels primers compassos d’una relació que tots hem experimentat alguna vegada. Sota una producció pop molt treballada, carregada de capes de veu, guitarres i sintetitzadors, Aion crea una atmosfera sonora brillant i alegre que és ideal per cantar-la i ballar-la desenfrenadament i convertir un dia gris en el dia més assolellat de l’estiu! 


SUITE’ és una declaració d’amor que surt abans de Sant Jordi, ideal per fer-vos-la vostra i enviar aquesta rosa en forma de cançó a aquella persona que s’ha fet una Suite dins del vostre cap!

bottom of page