top of page

Nou single d'Uri Santafé, Lamliki & Acone, 'F*ck Lent'


Uri Santafé & Lamliki ft Acone - F*ck Lent

Uri Santafé i Lamliki són dos artistes que, tot i venir d’estils i països diferents, quan es tracta de música, es complementen a la perfecció. Quan un composa i l’altre produeix, parlen el mateix idioma.


Uri Santafé escriu amb un estil introspectiu molt íntim i personal on es nota que busca tocar la fibra. Fa temps que va deixar enrere el Hip Hop més clàssic per embarcar-se en una clara tendència experimental i en noves sonoritats, la qual cosa es veu reflectida en el projecte Beatneeks, banda liderada per l’Uri Santafé i amb la qual han guanyat diversos concursos del territori com l’Engresca’t i el Maresmusic; com també, han quedat finalistes en altres concursos estatals com Alcalá Suena o Emergentes de Zamora. Lamliki és productor i també reconegut DJ de llocs tan importants com Pacha, Café del Mar, La Terrrazza de Barcelona, Union Club de Londres o el Minimal Bar de Berlín, entre d’altres.


Fa uns mesos, Uri Santafé i Lamliki publicaven plegats el seu primer EP ‘Vulnerable’ (Delirics, 2023). Recentment, s’han tornat a trobar amb temes com ‘IGLÚ’, un primer avançament del seu àlbum de debut de llarga durada, i ‘Secrets’, una col·laboració amb Niki Brown on expliquen els diferents punts de vista i sensacions personals que els ha deixat una relació, aparentment acabada. Barrejant estils com el pop, l’electrònica i la música urbana, Uri Santafé i Lamliki presenten nou senzill: ‘F*CK LENT’, un reggaeton lent de la mà d’Acone, per ballar enganxats amb la persona que estimes. Ara, juntament amb Acone, presenten la seva faceta més romàntica i mostren amb aquest tema les ganes d’assaborir cada instant amb algú i anar a poc a poc, per fer que els moments dolços no s’acabin. 


Escolta ja ‘F*CK LENT’, un nou avançament del nou disc d’Uri Santafé i Lamliki que et transporta als moments més tendres de l’amor!

Comments


bottom of page