top of page

Nou single d’Oli “Polea”Oli és una artista de rap i ballarina de Barcelona. Es va introduir en el món musical amb el seu primer grup, La Clika Pika, format per raperes totes dones i identitats dissidents. Li agrada compartir l’espai de creació, és per això que ha col·laborat amb artistes com KeTeKalles, Pirat’s Sound Sistema i amb Las Bajas Pasiones en el seu anterior i primer tema en solitari: ‘Murciélagos y farolas’. Un senzill que parla de la nit, de com l’idealitzem des de petites, les coses màgiques que hi passen en ella i aquesta evolució cap a una visió més adulta que et fan veure la manca de llibertat i més control als carrers.


Ara, per començar l’any, l’Oli presenta ‘Polea’, un tema fet per ella amb la música de Deps. És una cançó que parla sobre els dols de la manera més dolça. El vídeo ens mostra com aquests dols estan presents al llarg de la vida de diferents formes i com és de maco quan els vivim col·lectivament. També parla d’acceptar els canvis amb frases com “no es dejar atrás, es transformarse” o bé, “alejarse a tiempo para volver a acercarse”. El vídeo està pensat al detall i creat per la productora Vols Videos, que sempre saben plasmar la realitat amb molta tendresa.


L’Oli acaba d’engegar el seu projecte en solitari, amb energia i ganes de compartir el que ha estat cuinant a foc lent: lletres crues, però esperançadores i potents, que t’introdueixen en un món més crític i reflexiu!
Comentarios


bottom of page