top of page

Nou single d'IGLÚ, ‘EL GRAN FINAL’


IGLÚ - EL GRAN FINAL

Amb més de sis anys de trajectòria, Iglú és el resultat de l’amistat entre dos músics que van unir forces per crear un projecte que fusiona l’indie britànic i el bedroom-pop modern, una combinació que ha estat clau en la seva identitat sonora. L’aventura creativa d’Iglú va més enllà de la música. Tot això neix i es du a terme des d’una habitació de l’Eixample de Barcelona, on han passat hores i hores fent música i somiant en fer-la arribar al públic català.


Després de dos discos i col·laboracions amb una gran quantitat d’artistes de l’escena com el Lluc, Massaviu, Roserona, Gerard Aledo i Guineu, entre d’altres, Iglú torna amb el seu tercer treball per consolidar-se en el món de la música catalana, de la mà del segell Delirics. El grup barceloní vol transmetre tot allò que el seu so sempre ha fet: gaudir de la vida al màxim, envoltats de la gent que estimen.


Ja ens han avançat ‘Tota la vida’, un primer senzill que era una oda a la superació personal i a la llibertat d’atrevir-se a viure sense por; i que es va convertir en un dels finalistes de la Volta Ciclista Catalunya de 2024. 


Ara, tornen amb ‘El gran final’, una nova cançó amb aires d’estiu que parla d’aquella sensació abans d’un concert, dels nervis i de l’emoció. D’un concert somiat quan ets petit i de sobte, veure que es fa realitat. Amb una tornada enganxifosa i potent que desferma l’eufòria dels dies d’estiu i uns versos cuidats i íntims amb el toc que els caracteritza, ‘El gran final’ té tot el potencial per robar el cor a una nova audiència amant del pop! 


コメント


bottom of page