top of page

Nou single d'Aion, 'PILLAT'



Aion & Uri Santafé -  PILLAT

Aion és la culminació de molts anys de relació amb la música, des de la clàssica fins a l’electrònica. Gil Codina –artísticament conegut com a Aion- es va iniciar en el món de la música amb només sis anys. Graduat en Musicologia per la UAB i amb estudis de saxo, també forma part de diversos projectes que l’han portat a girar per tota Catalunya, França i Holanda, trepitjant escenaris de renom com la Sala Apolo, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de La Mercè de Barcelona, la Telecogresca i el Jamboree, entre d’altres.


Amb un disc a punt de caramel, Aion ja ens ha avançat alguns senzills del seu àlbum de debut com ‘Tan lluny’, ‘Tu qui ets?’, ‘SUITE’ i ‘Xampany i caviar’, quatre temes de producció pop que es barregen a la perfecció amb altres estils com el reggaeton o el Trap, entre d’altres. 


Ara, Aion suma forces amb Uri Santafé en el seu nou senzill ‘PILLAT’. Un tema fresc que narra una història d’amor romàntic mitjançant analogies còmiques que donen voltes al concepte d’estar “pillat”. Aquest tema va néixer fa un any a una petita cala de la Costa Daurada amb només un ukelele i un shaker. Aquella mateixa nit el van gravar i produir, quan va sorgir la idea d’afegir unes bateries Funk Carioca i uns chops vocals que et transporten directament a les platges brasileres. 


Aion i Uri Santafé ens mostren la seva faceta més dolça i amb un punt trapella a l’hora d’enamorar-se amb ‘PILLAT’, l’atmosfera estiuenca i mediterrània perfecta per cantar aquest estiu!







Comments


bottom of page