top of page

Las Bajas Pasiones presenten el seu nou EP ‘BELLEZA’!


Las Bajas Pasiones, escolta ja el seu nou EP ‘BELLEZA’!

Las Bajas Pasiones és un projecte amb sonoritats que caminen des de les melodies pop fins al rap més cru i les lletres més compromeses, tot això amanit amb una bona ració de sintetitzadors i teclats. Un viatge entre l'electrònica berlinesa, els missatges que reivindiquen relacions no normatives i melodies pop enganxoses, on es connecten les ganes descarades de viure i una actitud antagonista al que ens volen vendre com a vida. Els seus concerts són una catarsi alliberadora i hedonista, però alhora reivindicativa, que converteix qualsevol espai en una festa sense fi. Sens dubte, el grup referent de l'escena LGTBIQ+ de l'Estat són Las Bajas Pasiones.


Després dels seus primers tres treballs, ‘Rizomas Salvajes’ (Delirics, 2018), ‘Bichx Rarx’ (2020) i ‘Neocancaneo’ (Delirics, 2022), inauguren una nova etapa presentant-nos un nou EP: ‘BELLEZA’. Un treball que compta amb productors com Fede Jahzzmvn (Queralt Lahoz, Tribade, Lapili, Bejo...) i en les mescles, màsters i arranjaments, amb el Sr. Chen (Simona, Vic Mirallas, Elphomega...). Abans però, ens avançaven ‘LAS COSAS SON SIMPLES’, un dels temes de l’EP que parla de fluir i acceptar el que vindrà sense complicacions. Inundada pel rap característic de Las Bajas Pasiones i el pop melòdic de les seves tornades, ‘LAS COSAS SON SIMPLES’ ens mostra la versatilitat que caracteritza a la banda i va més enllà, explorant sonoritats suaus i delicades.




BELLEZA’ arriba amb la primavera. Un nou treball que engloba diverses vivències personals de la banda, passant per la salut mental, el (des)amor, els traumes, les catarsis i la celebració. Un viatge per l’imaginari del grup, on convergeixen l’electrònica, la sonoritat indie, una bona dosi de sintetitzadors, el rap més cru i les melodies electro-pop més enganxifoses. Una recerca de la bellesa en allò quotidià i a la vegada, visitar la llum i l’ombra d’aquesta. Referències com Ralphie Choo, La Casa Azul, Sega Bodega, Fever Ray, Dinamarca o Ferran Palau inspiren a la banda en l’últim EP del grup referent de l’escena LGTBIQ+ de l’Estat. 


Si vols endinsar-te en el món més rebel, i a la vegada més vulnerable, de Las Bajas Pasiones, escolta ja el seu nou EP ‘BELLEZA’

bottom of page